Wie ben ik

Mijn naam is Jack Lahaut, Ingenieur Bouwtechnische Bedrijfskundig. Met 40 jaar ervaring als bouwkundige heb ik kennis van bestaande woningen en nieuwbouw. Twee vaste dagen in de week verzorg ik bouwtechnische keuringen voor Vereniging Eigen Huis.

Uit ervaring weet ik dat klanten tijdens mijn keuring hun toekomstige woning echt leren kennen. Ook tips over gebruik en onderhoud voor de woning worden erg gewaardeerd.

Tijdens een keuring mag je mij alles vragen, wellicht kan ik je met mijn kennis en ervaring als bouwkundige slimme oplossingen aandragen voor een mogelijke toekomstige verbouwing of andere plannen.

Energieadvies is een onderwerp waar ik veel waarde aan hecht. Verduurzaming van je toekomstige woning levert direct een vermeerdering in waarde op, bespaart op de energie rekening en is tevens beter voor het milieu.

Het leefmilieu in een woning is zeer belangrijk voor de bewoners. Met eenvoudige verbeteringen aan de woning valt vaak al een veel beter leefmilieu te creëren.

Deskundig, ervaren en behulpzaam; bij Bouwkundig Adviesbureau Lahaut krijg je meer dan een bouwtechnische keuring. 

“De keurder die de keuring uitgevoerd heeft nam ruim de tijd om het hele huis binnen en buiten op de kleinste details te beoordelen. Tijdens de rondgang was er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Hij maakte ook een zeer deskundige indruk en dat gaf voldoende vertrouwen in de gehele beoordeling„

 

“Er wordt rustig de tijd genomen en eventuele gebreken worden direct besproken„

 

“Zeer grondige inspectie! Meneer nam echt de tijd, besprak ook oplossingen voor bijv isolatie e.d. Hij gaf zeer veel tips. Ik heb het huis echt leren kennen„

 

MES Klantentevredenheid Rapportage Vereniging Eigen Huis 2022